Skip to content

Over ons

Wil je je security organisatie meer proactief of zelf met Predictive Profiling aan de slag? 

Dat komt goed uit

Op zoek naar professioneel advies, opleidingen, trainingen, coaching omdat je zelf niet precies weet waar je moet beginnen? 

Of is je Security team wel héél erg goed in problemen oplossen, maar minder goed in de proactieve klantvriendelijke aanpak?

Preventional, aangenaam

Wij helpen security teams en leidinggevenden hun proactieve beveiliging zo op te zetten dat de weerbaarheid wordt vergroot. 

Meetbaar en merkbaar.

Impact yeah

Vanaf het eerste begin was het voor ons duidelijk dat wij vooral een impact wilden maken met onze Predictive Profiling opleidingen en trainingen.

Met de registeropleiding Operational Security Profiler (OSP®) is dat zeker gelukt. Zelfs zo goed, dat organisaties de OSP kwalificatie als voorwaarde hebben geteld voor de eigen en inhuurbeveiligers.

De norm van OSP® is in 2016 overgenomen in het kwalificatiedossier van proactief beveiligen van het SVPB.

Ons studieboek proactief beveiligen d.m.v. van Predictive Profiling staat inmiddels onder meer op de basis boekenlijst van studenten in het MBO (Beveiliging), Justitie en Defensie.

Wat je nodig hebt is een soort Profiling Security architect

Iemand die met jou samen, een 360 systeem opzet, wat zo duidelijk is dat je het snel kan implementeren.

Dat is waar wij ons in hebben gespecialiseerd. Niet uit valse bescheidenheid (ahum) maar wij doen dit al 3 decennia, en ver voordat Iemand in Nederland ooit van Predictive Profiling had gehoord. Daar kan jij je voordeel mee doen.

Het is wel gewoon hard aan de bak om je ambities om te zetten in resultaat.

+ 0
Meer dan jaar ervaring
+ 0
Profilers opgeleid
cropped-Preventional-icon.png
Bert van Pel
Oprichter / Directeur / Hoofdtrainer

Het team

Wij zijn Thamara van Rijn en Bert van Pel.

In 2013 hebben wij Preventional opgericht.

Sindsdien hebben wij tal van organisaties geholpen met het vormgeven en implementeren van hun proactieve beveiligingsbeleid.

De achtergronden van creatieveling Bert met 30 jaar profiling ervaring en gestructureerde Thamara met 15 jaar projectmanagement ervaring bleek ook voor onze opdrachtgevers een succesvolle match.

cropped-Preventional-icon.png
Thamara van Rijn
Oprichter / Directeur / Projectmanager

Gratis casestudy Proactief Beveiligen

Ontdek in onze uitgebreide casestudy  ‘Anders Beveiligen’ hoe wij een grote internationale organisatie stap voor stap van reactieve naar proactieve beveiliging hebben getransformeerd. 

Inclusief de obstakels waar wij tegenaan zijn gelopen en hoe we die samen met de opdrachtgever hebben overwonnen.