E-learning Studiecoach: Proactief Beveiligen d.m.v. Predictive Profiling 

2 mnd € 18,95 / 6 mnd € 28,95

In dit programma begeleiden we je bij het bestuderen van het studieboek "Proactief Beveiligen d.m.v. Predictive Profiling'. 

Volg de studiewijzer en ga effectief aan de slag met je studieboek. Toets daarna je kennis met de online toets. Deze toets test je kennis van het studieboek en kan gebruikt worden ter voorbereiding op je praktijkopleiding Operational Security Profiler (OSP) en/of je SVPB examen 'Certificaat Proactief Beveiligen'.

  • Voldoet aan de SVPB norm 'Proactief Beveiligen'
  • Voldoet aan de OSP norm van Operational Security Profiler
Nu kopen

Handig om te weten

Wat je kunt verwachten

  • Een handige leeswijzer. Door de leeswijzer te gebruiken ga je effectief aan de slag met je studieboek.
  • Checkpoints per hoofdstuk van het studieboek. Zo weet je zeker dat je de belangrijkste kennis van het studieboek leert.
  • Tips voor slimmer en sneller studeren. 
  • Toets je kennis. Deze toets test je kennis van het studieboek en wordt gebruikt ter voorbereiding op je praktijkopleiding Operational Security Profiler (OSP) en/of je SVPB examen 'Certificaat Proactief Beveiligen'.  
  • Een makkelijk te gebruiken e-learningprogramma dat op alle devices is te gebruiken.
  • Het programma houdt voor je bij waar je bent gebleven. Je kunt hierdoor direct verder met waar je bent gebleven.

Theoriecertificaat OSP behalen

Met de toets in dit e-learningprogramma kun je het theoriecertificaat OSP behalen. Na het behalen van een positief resultaat ontvang je daarvan schriftelijk bericht. Hiermee kun je het OSP Theoriecertificaat mee aanvragen. 

Dit studieboek sluit daarnaast aan op de benodigde kennis en vaardigheden die staan vastgelegd in het ‘Kwaliteitsdossier Proactief Beveiligen Keuzedeel’ door de Sectorkamer Zakelijke dienstverlening en veiligheid op 08-09-2016 in opdracht van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB) met kenmerk K0744.  

Hoe lang wil je toegang?

2 maanden

€ 18,95